rendezvényekhez,

Catering az igényeidre szabva

Egy állandó problémánk, hogy nem tudunk a helyünkön maradni. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és használd ezt ki!

Exkluzív catering szolgáltatást tudunk biztosítani rendezvényeken, kitelepüléseken.

Rendezvények, kitelepülések

Biztosítsd Pécs egyik legkiemelkedőbb konyhájáról üzleti partnereid számára a fogásokat. Garantáltan nem fognak csalódni!

Kisebb esküvők, családi összejövetelek

Esküvők, születésnapok, házassági évfordulók teljes menüsorát tudjuk biztosítani a helyszínre kiszállítva. Frissen és melegen biztosítjuk az ételeket!

Baráti összejövetelek

Tudjuk, hogy egy exkluzív házibuli, összejövetel tervezése mennyi időt igényel. Le tudjuk venni a válladról a terheket az ételek terén. Ugye minket is meghívtok?

Állófogadások

Az állófogadás alkalmával az ételek és italok büféasztalon kerülnek elhelyezésre, és az ételeket a vendégek állva fogyasztják el. Sablonosan hangzik, ugye?

Mi lenne a megfelelő menüsor?

Tudunk segíteni!

Céges rendezvényekre több megoldással is rendelkezésre állunk számotokra, legyen szó egy gyors szendvicsebédről, tapas-falatkákról, vagy teljes, több fogásos menüsorról.

FONTOS: a kiszállások alkalmával maximum 50 főig tudjuk garantálni az ételek megfelelő szervizét a helyszínen!

Az Elefántos étterem csapata felkészülten várja az elképzeléseid és tervedeid, majd azok alapján optimalizáljuk az árajánlatunkat.

Amennyiben egy előre megírt csomagból választanál, kérlek tekintsd meg aktuális ajánlatunkat

Meglévő menüsorok

"Csipegess" kedved szerint

1. menüsor

Előételek

Főételek

Köret

Desszert

5500 Ft/fő

2. menüsor

Előételek

Főételek

Köret

Desszert

7500 Ft/fő

3. menüsor

Előételek

Főételek

Köret

Desszert

8900 Ft/fő

Írd meg nekünk az igényeid!

Köszönjük üzented!

Kollégáink 24-48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot!

Allergének - Allergens

1 Liszt Flour
2 Tej Milk
3 Tojás Egg
4 Mogyoró Nuts
5 Tengeri Seafood
6 Olajos magvak Seeds

Nápolyban jártunk, hogy hazahozzuk Nektek az eredeti nápolyi pizzát!

A folyamatos fejlődés mellett elköteleződve, az Elefántos Étterem és Pizzéria ezúttal sem maradt tétlen. Fogtuk magunkat és elutaztunk Nápolyba, hogy egyenesen Enzo Coccia-tól tanuljuk meg az eredeti nápolyi pizza elkészítésének minden fortélyát.

Görgess tovább, hogy Te is átélhesd a kirándulásunkat!

Miért pont Enzo Coccia?

Japántól kezdve Kanadáig, Indián, Afrikán és az Egyesült Államokon keresztül a világ minden tájáról érkeznek tanulni vágyók Enzo-hoz, hogy elsajátítsanak nem csupán egy receptet, hanem egy ősi mesterséget, mely hosszú idő óta apáról fiúra száll.

Szerettünk volna olyan mestertől tanulni, akinek tényleg szenvedélye a pizzakészítés és valóban kiemelkedő a szakmában. Így esett választásunk a méltán ismert Enzo Coccia-ra. Annyit mindenképp elárulhatunk, hogy a döntésünket nem bántuk meg!

Felemelő volt tőle és az ő felügyelete alatt tanulni, hiszen a magas minőség és az eredeti mesterség mellett elköteleződve, hihetetlen mélységben adta át a tudását nekünk.

Immár a tudás birtokában

Büszkén mondhatjuk, hogy szakmai utazásunk elérte a célját – ugyanis hazahoztuk Nektek az eredeti nápolyi pizzát!

Önmagában ez a tény is örömünkre szolgál, de külön megtiszteltetés, hogy szakmailag is elismertek bennünket. Így azon túl, hogy továbbra is hitelesen, fejlődésre készen állhatunk előttetek,  nagy és büszke mosollyal várunk Benneteket!

Nápoly izgalmas ízei által inspirálódva, szakmailag felkészülve szeretnénk a hétköznapjaitokba csempészni az eredeti nápolyi pizza varázsát, hogy Pécs belvárosában, az Elefántos Étterem és Pizzériában is megtapasztalhassátok az igazi és eredeti nápolyi pizzát!

Gyertek, látogassatok el hozzánk és kóstoljátok meg Ti is! Sok szeretettel várunk Benneteket!