VEGA

PARADICSOMSZÓSZ, MOZZARELLA, ARTICSÓKA, KOKTÉLPARADICSOM, RUKKOLA,OLIVABOGYÓ

TOMATO SAUCE, MOZZARELLA, ARTICHOKE, RUCOLA,TOMATO, OLIVES

Allergének, allergens: 1, 2

4100 Ft

Allergének - Allergens

1 Liszt Flour
2 Tej Milk
3 Tojás Egg
4 Mogyoró Nuts
5 Tengeri Seafood
6 Olajos magvak Seeds

Nápolyban jártunk, hogy hazahozzuk Nektek az eredeti nápolyi pizzát!

A folyamatos fejlődés mellett elköteleződve, az Elefántos Étterem és Pizzéria ezúttal sem maradt tétlen. Fogtuk magunkat és elutaztunk Nápolyba, hogy egyenesen Enzo Coccia-tól tanuljuk meg az eredeti nápolyi pizza elkészítésének minden fortélyát.

Görgess tovább, hogy Te is átélhesd a kirándulásunkat!

Miért pont Enzo Coccia?

Japántól kezdve Kanadáig, Indián, Afrikán és az Egyesült Államokon keresztül a világ minden tájáról érkeznek tanulni vágyók Enzo-hoz, hogy elsajátítsanak nem csupán egy receptet, hanem egy ősi mesterséget, mely hosszú idő óta apáról fiúra száll.

Szerettünk volna olyan mestertől tanulni, akinek tényleg szenvedélye a pizzakészítés és valóban kiemelkedő a szakmában. Így esett választásunk a méltán ismert Enzo Coccia-ra. Annyit mindenképp elárulhatunk, hogy a döntésünket nem bántuk meg!

Felemelő volt tőle és az ő felügyelete alatt tanulni, hiszen a magas minőség és az eredeti mesterség mellett elköteleződve, hihetetlen mélységben adta át a tudását nekünk.

Immár a tudás birtokában

Büszkén mondhatjuk, hogy szakmai utazásunk elérte a célját – ugyanis hazahoztuk Nektek az eredeti nápolyi pizzát!

Önmagában ez a tény is örömünkre szolgál, de külön megtiszteltetés, hogy szakmailag is elismertek bennünket. Így azon túl, hogy továbbra is hitelesen, fejlődésre készen állhatunk előttetek,  nagy és büszke mosollyal várunk Benneteket!

Nápoly izgalmas ízei által inspirálódva, szakmailag felkészülve szeretnénk a hétköznapjaitokba csempészni az eredeti nápolyi pizza varázsát, hogy Pécs belvárosában, az Elefántos Étterem és Pizzériában is megtapasztalhassátok az igazi és eredeti nápolyi pizzát!

Gyertek, látogassatok el hozzánk és kóstoljátok meg Ti is! Sok szeretettel várunk Benneteket!

VEGA
PARADICSOMSZÓSZ, MOZZARELLA, ARTICSÓKA, KOKTÉLPARADICSOM, RUKKOLA,OLIVABOGYÓ TOMATO SAUCE, MOZZARELLA, ARTICHOKE, RUCOLA,TOMATO, OLIVES Allergének, allergens: 1, 2